Locuiești în Cluj-Napoca și trecut de curând printr-un eveniment stresant major?


Te invităm să participi la o cercetare în care studiem felul în care oamenii se adaptează la evenimente stresante recente. Vei avea astfel oportunitatea de a beneficia de evaluări psihologice și analize biomedicale gratuite.

Locuiești în Cluj-Napoca și ai trecut printr-un eveniment stresant major* în ultimele 3 săptămâni? Sau ai fost alături de cineva din familie care a trecut printr-un astfel de eveniment de curând?

 

Vrei să ne ajuți să înțelegem reacțiile emoționale care apar ca urmare a unor evenimente stresante majore

 

Dacă da, o poți face participând la studiul de față, care constă, pentru început, în două întâlniri.

* De exemplu: agresiune, divorț, deces al unei persoane apropiate, pierderea casei sau a slujbei, viol, probleme maritale serioase, divorț/desparțire de partener, boală severă, probleme financiare serioase, probleme serioase în a vă înțelege cu o rudă apropiată; sau cineva drag a trecut printr-unul din evenimentele stresante enumerate anterior.

Prima intâlnire
Durează maxim două ore, în care va trebui să completezi câteva chestionare, vei avea un interviu psihologic cu un psiholog clinician și vei primi câteva teme* pentru acasă;
A doua întâlnire
Această întâlnire, la care va trebui să vii cu temele făcute, va dura maxim două ore în care vei participa la o probă de laborator (pe care ți-o vom explica pas cu pas la momentul respectiv).

*6 chestionare, un chestionar tip jurnal și recoltarea a 5 probe de salivă (ai timp aproximativ o săptămână pentru toate acestea).

Te vom contacta din nou la două intervale de timp (între o lună și trei luni) după prima întâlnire pentru câte un interviu psihologic (telefonic sau în cadrul unei întâlniri, în funcție de alegerea ta) și pentru completarea a două chestionare.

Toată această experiență, aparent complicată, poate fi un ajutor în reducerea stresului, dar și o oportunitate de a ieși din zona de confort și de a afla lucruri noi despre tine. Vei fi susținut la fiecare pas, poți să ne contactezi oricând apar nelămuriri privind studiul, iar la sfârșitul acestuia vei primi un RAPORT PSIHOLOGIC personalizat, rezultat în urma completării chestionarelor și a celor trei interviuri psihologice și O ȘEDINȚĂ DE CONSILIERE GRATUITĂ.

Un raport psihologic personalizat.

O ședință de consiliere gratuită.

Înscrie-te aici.

 

 

 

Ai întrebări? Scrie-ne: cogneurolabcj@gmail.com